sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pitkästä pitkästä aikaa!

Tämän parin kuukauden aikana on tapahtunut paljon!

Aloitetaan ihan Joulusta ja Uudesta Vuodesta. Joulun olimme vielä kotona, mutta pari päivää joulun jälkeen lähdimme Dominikaaniseen Tasavaltaan, mutta Nella jäi tietysti tänne Suomeen. Jos joku ei tiedä, se on siellä Karibian merellä, Kuuban lähellä ja Haitin naapurimaa. Nella oli matkan aikana kasvattajallaan ja ystävillämme. Molemmissa paikoissa meni kuulemma hyvin :) Uusi Vuosikin oli vaihtunut kuulemma rauhallisissa merkeissä eikä oltu yhtään panikoitu. Olimme reissussa kaksi viikkoa ja jälleennäkemisen riemu oli suuri <3
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015 
 Näihin kuviin tiivistän lomamme. Lisäksi uimme haiden ja rauskujen kanssa, kävimme kalastamassa Karibian merellä, ratsastimme ja kävimme vesiputouksella, kahvipaahtimossa, sikaritehtaalla ja Santiagossa, maan toisiksi suurimassa kaupungissa.






 
Veljeni delfiinin kanssa <3


Palasimme pian arkeen ja sen mukana palasivat harrastuksetkin. Olimme saaneet "joululahjana" Nellan kanssa paikan nuorten agilityryhmästä! Ensimmäiset treenit olivat jo pari päivää paluumme jälkeen ja Nella ja minä olimme todella innoissamme! Nyt olemme olleet jo varmaan neljissä treeneissä? Joka kerta opitaan uutta ja pidetään hauskaa. Aluksi kontaktit olivat haastavia, koska emme olleet voineet treenata niitä kotona, mutta Nella osaa ne jo nyt. Nella oppii muutenkin todella nopeasti. Esim. kepit se oppi n. viikossa, tietenkin vauhtia vielä haetaan. Lisäksi rengasta Nella oli mennyt vain kerran aiemmin, mutta viimeksi treeneissä, kun harjoittelimme rengasta niin parin yrityksen jälkeen se oli jo todella helppo este :) Keinuun ja mustiin putkiinkin on jo totuttu aika hyvin, vähän vielä jänskättää. Tässä videopätkä toissa kerralta muistaakseni :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti